Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Restaurant MZE opent met MZE At Home een 2e vestiging in Herentals

MZE

Het restaurant MZE in de Kerkstraat in Herentals bestaat al meer dan 15 jaar. Sinds 2007 kan je er terecht om te genieten van Grieks geïnspireerde gerechten en ander lekkers. Steeds om samen te sharen in lijn met de Griekse traditie. Sinds enkele jaren biedt MZE ook takeaway aan.

Om er voor te zorgen dat iedereen thuis in de toekomst nog gemakkelijker en sneller van MZE kan genieten, opent MZE vanaf nu MZE At Home. Een nieuw concept aan de overkant van de straat op het adres Kerkstraat 18 in Herentals.

"MZE-gasten konden al geruime tijd takeaway gerechten in het restaurant afhalen. Helaas was de ruimte voor de keuken daar altijd beperkt. Door de huur van het pand aan de overkant, kon de voorbereidingskeuken niet alleen verhuizen maar ook uitbreiden. Dit zorgde plots voor extra mogelijkheden om een klein MZE-winkeltje te openen.

Zo ontstond het idee voor MZE At Home. Hier zal je in eerste instantie je takeaway-bestellingen vlot kunnen afhalen, maar ook een selectie unieke MZE-producten, wijnen en dranken kunnen kopen. Denk daarbij aan de bekende olijfolie, tomatenconfituur en dips voor thuis.

Wat de toekomst brengt, wil het team van MZE nog niet prijsgeven. Wel hebben ze nog enkele leuke ideëen voor de nieuwe vestiging.

MZE At home zal wekelijks van dinsdag tot zaterdag open zijn van 15.30 tot 20 uur.  Meer informatie vind je op www.mze.be. Op de website bestel je in enkele klikken je takeaway­­­."

Kerkstraat 3, Herentals, België

MZE

Deel dit artikel